Thursday, 2 October 2014

Home » , » Promosi ESP (Protein Soya Shaklee)

Promosi ESP (Protein Soya Shaklee)

Yezza...semalam Shaklee sudah mengumumkan promosi terbaru untuk bulan Oktober ni. Walaupun agak terlambat sikit...sikit je...untuk saya war-warkan di sini...hehe. Promosi pada bulan ini adalah ESP (Soy Protein Isolate Powder).

promosi shaklee bulan oktober

Okey sepertimana poster promosi daripada Shaklee di atas ni, setiap pembelian 6 canister ESP anda akan layak mendapat 1 canister ESP secara PERCUMA! Tapi, adakah setakat itu saja? Owh pastinya tidak lah kan...sebagaimana kesemua produk Shaklee mempunyai banyak kelebihan, begitu juga dengan setiap promosi dari Shaklee ni.

Secara ringkasnya, setiap pembelian ESP promo ni anda akan layak mendapat:
  • 1 canister ESP bernilai RM150 secara PERCUMA! Best tu sebab anda dapat 7 canister ESP dengan harga 6 canister
  • money rebate bernilai RM36 pada bulan berikutnya
  • FREE MEMBERSHIP SHAKLEE seumur hidup bernilai RM75
  • harga ahli secara automatik untuk pembelian set ESP promosi ni. Dah jimat RM174 tau.

So kalau dikira-kira, total penjimatan anda adalah sebanyak RM435!! Banyak tu...duit yang anda jimat tu boleh digunakan untuk shopping...shopping...dan shopping lagi. Nak gunakan untuk belanja mak ayah boleh, untuk beli keperluan anak-anak pun boleh, nak beli barang-barang dapur pun boleh...tak perlu minta duit belanja dapur dari suami dah :) 

Dan satu lagi yang paling best adalah selepas ni anda akan dapat membeli mana-mana produk Shaklee dengan harga ahli. Diskaun 15-20% dari harga runcit tau. So penjimatan jangka masa panjang la.

soya shaklee

Kelebihan soya Shaklee ni adalah tidak sama langsung dengan mana-mana produk soya jenama lain yang berada di pasaran hari ini. Shaklee telah memastikan ESP (Soy Protein Isolate Powder) ini memenuhi kriteria-kriteria soya yang selamat diambil. Jadi anda tidak perlu ragu-ragu untuk mengambil ESP.

Banyak kebaikan ESP tawarkan. Hanya mereka yang sudah mencubanya yang tau apakah kebaikan dan apa yang bestnya ESP Shaklee ni. Esok la pula saya kongsikan testimoni para pengguna Shaklee ye.

BAGAIMANA CARA ORDER?
Mudah je, boleh order secara online dengan klik link di bawah:
beli produk shaklee secara online
Nak join ahli Shaklee dengan saya? Hubungi saya sekarang.

------------------------------------------------------------ 
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di feeza.k@gmail.com atau 0133602633 untuk sebarang pertanyaan.

1 comment:

  1. rugi kalau tak buat stok skrg, berbaloi-baloi. saya jatuh hati dgn Shaklee sebab ESP ni lah

    http://bit.ly/1vvEjb3

    ReplyDelete